Vicces vagy szokatlan rendőrségi bejelentések kisgyerekektől

A napokban lehetett hallani, olvasni több helyről is a magyar rendőrség nyilatkozatát, hogy rengetegen felesleges bejelentésekkel terhelik a 112-es vonalat. 

 

Sokszor megdöbbentően lényegtelen ügyekkel tárcsáznak. Van néhány külföldi sztori is nyílván, de a mostnai témában arról lesz szó milyen amikor kisgyerekek keresik a rendőrséget szokatlan kérésekkel, bejelntésekkel.... Nézzünk néhányat!

mobile-phone-3625924_960_720_1.jpg

Mielőtt megnéznék párat a gyermeki naivitásból adódó bejelentések közül, szánjunk két percet azokra a felnőtt magyar állampolgárokra, akik ugyan 30, 40, 50 évvel idősebbek a témában említett gyerekeknél, de még is hasonló megoldásokban reménykedve hívják a segélykérő vonalat.

 Étel házhozszállítás

A történet, ami miatt telefonálni kellett, kicsit sem vicces, inkább bosszantó és elkeserítő, hogy ilyen megtörténhet. Az anyuka otthonhagyta az 5 éves kisfiát és a 10 hónapos gyerekét egy kis időre, étel pedig nem volt otthon. A kisfiú jelezte a diszpécsernek, hogy már nagyon éhesek és szeretnének enni valamit.

A rendőrök kérdés nélkül elmentek egy közeli gyorséttermbe, rendesen bevásároltak, ezután állítottak oda a gyerekekhez. A sztoriból persze nem maradhat ki, hogy az anyukát felelősségre vonták.

 delivery-1417310_960_720.png

Nem kapott több kekszett az anyjától, bejelentést tett a rendőrségen.

Több kekszet is megevett a kissrác, ezért az anyja már nem adott neki többet. Betárcsázta a kölyök a 911-et, majd bejelentést tett emiatt. Erre még rádobott egy lapáttal, hogy súlyosbítson a helyzeten és azt is elmondta, hogy bántotta őt az anya. A kiérkező rendőrök előtt értetlenkedve álló édesanya nem tudta a helyzetet hova tenni, de végül a gyerek bevalotta, hogy csak bosszúból mondta ezt és bocsánatot kért.

 cookie-3216243_960_720.jpg

Nem tudott felöltözni

A kislány nem tudta egyedül felhúzni a nadrágját, ezért telefonált be a rendőrségre. A nagyapja vigyázott rá és ő semmiről sem tudott, így nyitott ajtót a kopogó rendőröknek, akik az unokája felől érdeklődtek. A kiérkező rendőr is szintén jó arc volt, ezért segített felöltöztetni a kislányt.

TETSZETT A BEJEGYZÉS? KATTINTS IDE ÉS KÖVESD A FACEBOOK OLDALT IS MÉG TÖBB HASONLÓ TARTALOMÉRT, VIDEÓÉRT, ÍGY NEM MARADSZ LE SEMMIRŐL!:)

baby-2726244_960_720.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://nwsroad.blog.hu/api/trackback/id/tr7914247633

Friss topikok

Kategóriák

süti beállítások módosítása